Morning Fire Guts Bar Bangla Roadilla Patongissa, ei loukkaantumisia

Patong -

Aamupalo on vaurioittanut baaria Bangla Roadilla Patongissa.

Patongin kunnan palomiehille ilmoitettiin tulipalosta maanantaiaamuna (8. heinäkuuta) kello 17th) pienessä baarissa Bangla Roadilla. Palomiehet neljällä paloautolla ja Phuket Express saapuivat paikalle. Myös Patongin kunnan pormestari Chalermsak Maneesri oli paikalla.

Savua löydettiin Bangla Roadin alueelta ja tuli löydettiin liekeissä pienestä baarista samankaltaisten laitosten rivissä, vaikka Chalermsak ei tunnistanut baarin tarkkaa nimeä. Läheiset laupias samarialaiset olivat yrittäneet auttaa liekkien sammuttamisessa, mutta eivät onnistuneet ennen palomiesten saapumista. Palon hallintaan kului noin 20 minuuttia, eikä onneksi henkilövahinkoja raportoitu.

Baari kuitenkin kärsi tulipalosta merkittäviä vahinkoja, vaikka tarkka arvio taloudellisista kustannuksista oli meneillään lehdistöhetkellä. Baarin omistajaa ei tunnistettu Thaimaan medialle. Palon leviäminen moniin lähellä sijaitseviin baareihin ja yrityksiin estettiin.

Palomiehet uskovat, että tulipalo johtuu sähköoikosulusta. Palon tarkkaa syytä tutkitaan kuitenkin vielä lehdistöaikana.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.