Mies pidätettiin uhkaamalla vaimoa aseella Thalangissa, Phuketissa

Thalang –

Päihtynyt mies pidätettiin, kun hän uhkasi vaimoaan aseella Thalangissa.

Pol. Thalangin poliisin komentaja eversti Pisit Chuenpeth kertoi Phuket Expressille, että he olivat saaneet raportin rouva Nooeuerb Singiniltä sunnuntaina (9. heinäkuuta). Hän kertoi poliisille, että hänen päihtynyt poikansa, herra Teerayut 'Khun' Singin, oli uhannut vaimoaan aseella talossa Thep Krasattrissa.

Poliisi saapui taloon löytääkseen herra Teerayutin autossa talon edestä. Hänen autonsa sisältä he löysivät käsintehdyn käsiaseen. Hänet vietiin Thalangin poliisiasemalle.

Teerayut myönsi poliisille käyttäneensä joitain laittomia huumeita ennen tapahtumaa. Häntä syytetään ampuma-aseen laittomasta hallussapidosta ilman lupaa, aseen kantamisesta julkisella paikalla ilman asianmukaista syytä sekä ajamisesta metamfetamiinin käytön aikana.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.