Päihtynyt mies pidätettiin ampumisen jälkeen julkisesti Thalangissa, pelotellen ulkomaalaisia ​​ja thaimaalaisia

Thalang –

Päihtynyt mies pidätettiin, kun hän avasi tulen ampuma-aseella julkisesti, mikä pelotti sekä ulkomaalaisia ​​että thaimaalaisia.

Pol. Thalangin poliisin komentaja eversti Pisit Chuenpeth kertoi Phuket Expressille, että heille ilmoitettiin tapauksesta noin klo 10 sunnuntai-iltana (18. heinäkuuta).th) asuinalueen takana kylässä numero 3 Sri Soonthornissa. Lainvalvontaviranomaiset ja Phuket Express saapuivat nopeasti paikalle.

Poliisi pysäytti asuntoalueelta ulos tulevan epäillyn lava-auton. Poliisi tunnisti päihtyneen kuljettajan vain tuntemattomaksi herra Muaniksi, jonka mukana löydettiin rekisteröity CZ .22 -kivääri ja 55 luotia.

Tuntematon naispuolinen ulkomaalainen löydettiin itkevän pelosta ja pyysi poliisia viemään lapsensa turvalliseen paikkaan, koska hän asuu epäillyn talon vieressä ja pelkäsi uusia tapauksia.

Muan vietiin Thalangin poliisiasemalle. Hän kertoi eversti Pisetille, että asuinalueen asukkaat heittivät aina roskat hänen talonsa viereiselle seinälle, mikä suututti ja ärsytti häntä. Hän ampui noin neljä laukausta ilmaan ja heitti kiviä läheisille kattoille vihansa vuoksi.

Muania syytetään aseen kantamisesta julkisella paikalla ilman asianmukaista syytä ja rattijuopumuksesta.

On epäselvää, selvittäisikö poliisi naapureiden välisen roskiistan perimmäistä syytä.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja on työskennellyt Pattaya Newsin kanssa viisi vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen käännöksiä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjoittajien välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.