Viranomaiset tarkastavat Phuketin kaupungin viihdepaikat

Phuket -

Phuketin viranomaiset tarkastivat kymmenen viihdepaikkaa Phuket Townissa viime viikonloppuna. Yhden heistä todettiin myyvän alkoholia lakisääteisten sulkemisaikojen jälkeen.

Phuketin kaupunginjohtajan Pairoj Srilamoonin johtama Phuketin virkailijoiden ryhmä tarkasti Phuketin kaupungin alueella kymmenen viihdepaikkaa aikaisin lauantaiaamuna 8. heinäkuuta 2023. Pairoj kertoi Phuket Expressille, että virtsan huumetestit tehtiin satunnaisesti baarissa. työntekijöitä. Kenelläkään heistä ei löytynyt huumetesti, eikä alaikäisiä löytynyt. Yhdestä viihdepaikasta löydettiin alkoholia myyneen laillisen ajan yli.

Pairoj ei kuitenkaan julkistanut rikkoneen tapahtumapaikan ja henkilökunnan nimeä sekä mahdollisia rangaistuksia rikoksesta lisätutkimuksen tarpeen vuoksi.

Säännöllisiä ratsioita ja jopa pitkiä sulkemisia yökerhojen rikkomisesta Phuketissa on tapahtunut viime aikoina usein, kuten kerroimme alla.

Narong Thipsirin ja Kathun poliisin johtamat maakunnan hallintoministeriön (DOPA) virkamiehet tekivät ratsian kahteen yökerhoon "Ratree Club" ja "Maha Nakhon Phuket" kello 3 torstaina (30. kesäkuuta)st) aikaisin aamulla. Molemmat yökerhot sijaitsevat Kathun risteyksessä.

Maanantaina (26. kesäkuutath) yöllä Kathun piiritoimiston tiimi teki tilauksia kahdelle aiemmin suositulle yökerholle "Ratree Club" ja "Maha Nakhon Phuket" Kathussa.

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.