Hierontamyymälä Patongissa avoinna ilman lupaa

Patong, Phuket -

Hierontaliikkeen Patongissa väitettiin olleen auki ilman lupaa.

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että perjantaina (7th) he tarkastivat hierontaliikkeet Rat Uthit 200 Pi Roadilla.

Yksi hierontaliikkeen omistaja ei kyennyt esittämään laillista lupaa hierontapalvelun harjoittamiseen. Omistaja vietiin Patongin poliisiasemalle lisätoimia varten. (Poliisi ei antanut omistajan tietoja).

Noin 80 paikallista hierontamyyjää Phuketissa protestoi Phuketin kaupungintalolla valittaen hierontaliikkeistä, joihin ulkomaalaiset väittivät sijoittaneen paljon halvemmalla, mikä vahingoittaa heidän liiketoimintaansa.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.