Neljä laitonta taksinkuljettajaa pidätettiin Patongissa

Patong -

Neljä laitonta taksinkuljettajaa pidätettiin Patongissa tänä viikonloppuna 9, koska he käyttivät henkilökohtaista ajoneuvoa turistien kuljettamiseen.

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että he ovat tänä viikonloppuna pidättäneet neljä laitonta taksinkuljettajaa Patongin alueella. Heidät vietiin Patongin poliisiasemalle syytteeseen henkilökohtaisten ajoneuvojen käyttämisestä turistien kuljettamiseen laittomissa takseissa.

Phuketin viranomaiset ovat jatkaneet laittomien taksien torjuntaa viime aikoina, kuten alla näkyy.

Patongissa pidätettiin laiton taksinkuljettaja, joka käytti henkilökohtaista ajoneuvoaan turistien kuljettamiseen.

Patongissa pidätettiin laiton taksinkuljettaja, joka käytti henkilökohtaista ajoneuvoa turistien kuljettamiseen.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.