Palovaurioiden vuokrahuone Rassadassa, kaksi kissaa selviytyy

Rassada -

Palo on vaurioittanut vuokrahuonetta Rassadassa ja kaksi kissaa selvisi hengissä.

Rassadan kunnan palomiehet saivat ilmoituksen tulipalosta perjantaiaamuna (7th) vuokrahuoneessa Soi Bang She Laossa Rassadassa, Mueang Phuketissa.

Palomiehet paloautolla ja Phuket Express saapuivat paikalle havaitsemaan vuokrahuoneesta tulevaa savua. Palomiehet saivat palon hallintaan noin 15 minuuttia ilman, että se levisi läheisiin huoneisiin. Henkilövahinkoja ei raportoitu. Monet vuokrahuoneen sisältämät esineet kuitenkin vaurioituivat.

Kaksi kissaa onnistui ihmeen kaupalla selviytymään tulipalosta huolimatta siitä, että ne olivat loukussa huoneessa suuren osan palosta, ja palomiehet pelastivat heidät, kuten alla näkyy.

Palon syttymissyytä tutkitaan vielä tänä viikonloppuna.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja on työskennellyt Pattaya Newsin kanssa viisi vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen käännöksiä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjoittajien välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.