300,000 XNUMX bahtin ryöstö Chalongin moottoripyörävuokraamossa

Chalong -

Varas murtautui moottoripyöräliikkeeseen Chalongissa ja varasti moottoripyörän ja yli 300,000 XNUMX bahtia käteistä.

Chalongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että rouva Saijai Phonuin, 34, teki ilmoituksen poliisille ja läheiseltä alueelta otetut CCTV-kuvat. Moottoripyörävuokraamo sijaitsee Soi Ta-iadissa. Hän sanoi, että liikkeen valvontakamera ei toiminut tuolloin, mutta varas murtautui kauppaan aiemmin tällä viikolla. Hän kertoi, että varas varasti moottoripyörän ja käteistä yhteensä 318,350 XNUMX bahtia.

Lähistöllä otetuissa CCTV-videoissa näyttää siltä, ​​että miespuolinen epäilty murtautuu kauppaan. Rouva Saijai kertoi The Phuket Expressille, että hän tarvitsi varastetun rahan, koska se koostui käteistalletuksista, jotka on palautettava asiakkaille, kun he tuovat takaisin vuokratun moottoripyöränsä.

Poliisi tutkii varkautta lehdistön ajan.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.