PÄIVITYS: Venäläinen mies kuoli hypättyään kuuluisasta Phuketin temppelistä, ystävät sanoivat, että hän saattoi hallusinoida

Phuket -

35-vuotias venäläinen mies kuoli, kun hän hyppäsi pagodista huolimatta yrityksistä pelastaa hänet kuuluisassa Chalongin temppelissä. Hänen ystävänsä kertoivat Thaimaan medialle, että hän oli juonut vettä, joka oli mahdollisesti sekoitettu tuntemattomiin aineisiin, ennen kuin hän alkoi hallusinoida.

Video tapauksesta löytyy täältä, mutta se voi häiritä herkkiä katsojia. Katsojan harkintavaltaa suositellaan.

Edellinen tarinamme:

Tuntematon ulkomaalainen mies kiipesi tänä iltana Phuketin kuuluisimpaan temppeliin. Hän uhkasi hypätä pagodista useita tunteja ja lopulta hyppäsi yrittäessään taistella pelastajia vastaan ​​temppelin huipulla.

Nyt päivitykseen:

Neljä tuntia korkealla pagodilla 35-vuotias venäläinen mies hyppäsi. Hän kaatui ilmapatjalle ja loukkaantui tämän seurauksena. Venäläinen mies oli shokissa tapahtuman jälkeen. Hänelle annettiin elvytys ja intubaatio, mutta lopulta hänet julistettiin kuolleeksi paikallisessa sairaalassa.

Chalongin pormestari rouva Tanaphon Ongsantiparb kertoi Phuket Expressille puhuneensa venäläisen ystävien kanssa. Ystävät väittivät, että venäläinen mies joi vettä, johon oli sekoitettu tuntematonta ainetta, ennen kuin hän alkoi hallusinoida.

Tapauksen tutkinta on toistaiseksi kesken.

Jos sinä tai joku tuntemasi on masentunut, pyydä apua. Pattaya News ehdottaa Thaimaan samarialaisia, jotka ovat tavoitettavissa täältä:

https://www.facebook.com/Samaritans.Thailand/

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja on työskennellyt Pattaya Newsin kanssa viisi vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen käännöksiä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjoittajien välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.