Loukkaantunut apinavauva pelastettiin Phuketissa

Phuket -

Loukkaantunut apinavauva on pelastettu kukkulalla Phuketissa.

Khao Phra Thaeon luonto- ja villieläintutkimuskeskuksen johtaja Pongchart Chueahom kertoi Phuket Expressille, että paikalliset ilmoittivat heille aiemmin tällä viikolla, että Rassadan Toh Sae -kukkulalla oli loukkaantunut apinavauva.

Apinavauva oli loukkaantunut molemmista jaloistaan ​​sen jälkeen, kun muut apinat purivat sitä, eikä hän voinut liikuttaa kumpaakaan jalkaansa. Apinavauva saa hoitoa ja suojaa.

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.