Phuketissa sijaitseva baari ryntäsi toisen kerran väitetysti laittomasti avautumisesta 

Phuket -

Thalangissa sijaitsevaan baariin tehtiin ratsian toisen kerran muutaman kuukauden sisällä anonyymien valitusten johdosta, koska baarin väitettiin avautuneen laillisen sulkemisajan 2 jälkeen.

Thalangin poliisin tiimi teki ratsian baariin Sri Soonthornissa kello 3 (16. heinäkuuta) saatuaan huolestuneelta kansalaiselta valituksen, jonka mukaan baari oli auki laillisen sulkemisajan jälkeen.

Baarin omistaja, jonka nimeä poliisi ei kertonut, vietiin Thalangin poliisiasemalle syytteeseen paikan luvattomasta avaamisesta ja alkoholin luvattomasta myynnistä. Omistaja on myöntänyt kaikki syytteet.

Phuket Express huomautti, että myös tähän baariin tehtiin ratsian muutama kuukausi sitten, kuten alla näkyy.

Thalangissa sijaitsevaan baariin ja loungeen tehtiin ratsian, koska sen väitettiin avaavan paikan ilman lupaa ja myyneen alkoholia laillisen kellon kahden jälkeen.

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.