Tuntematon ulkomaalainen turisti loukkaantui vakavasti auton kaatumisen jälkeen Phuketissa

Phuket -

Tuntematon ulkomaalainen turisti loukkaantui vakavasti hänen autonsa kaatuessa Kamalassa.

Pelastuslaitokset kertoivat Phuket Expressille, että heille ilmoitettiin onnettomuudesta aiemmin tällä viikolla Kamala – Patong Roadilla Kamalassa. He saapuivat paikalle löytääkseen tuntemattoman ulkomaalaisen miespuolisen turistin makaamassa kaatuneen auton läheltä. Hän sai kylkiluun vammoja ja hänet vietiin läheiseen sairaalaan.

Kuten alla olevasta kuvasta näkyy, tien varrella oli monia suuria kiviä, jotka saattoivat vaikuttaa onnettomuuteen.

Phuketilla on ollut vaikea vuosi onnettomuuksien osalta, kuten tämä äskettäinen yksityiskohtainen raportti kertoo.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.