Ulkomaalainen mies kiipeää kuuluisaan Chalongin temppeliin ja hyppää

Chalong -

Tuntematon ulkomaalainen mies kiipesi tänä iltana Phuketin kuuluisimpaan temppeliin. Hän uhkasi hypätä pagodista useita tunteja ja lopulta hyppäsi yrittäessään taistella pelastajia vastaan ​​temppelin huipulla.

Chalongin poliisille ilmoitettiin tapauksesta kello 5 perjantaina (20th) Chalongin temppelissä (Chaithararam Temple) Chalongissa, joka on Phuketin kuuluisin temppeli.

Poliisi, pelastustyöntekijät ja Phuket Express saapuivat temppelin sisällä olevaan pagodiin löytääkseen miespuolisen ulkomaalaisen pagodin huipulta, joka on noin kuusi kerrosta korkealla maasta.

Tikkaiden avulla ulkomaalainen päästettiin alas, mutta hän kieltäytyi. Myös suuri ilmapatja on sijoitettu maahan.

Phuketin kuvernööri Naroong Woonciew saapui myöhemmin paikalle ja yritti yhdessä poliisin kanssa neuvotella ulkomaalaisen kanssa.

Kello 8 ulkomaalainen hyppäsi alas alla olevalle ilmapatjalle. Hänelle annettiin elvytys. Hyppy tapahtui, kun mies kamppaili ja taisteli pelastustyöntekijöitä ja lainvalvontaviranomaisia ​​vastaan, jotka yrittivät vetää miehen turvallisesti pois pagodista.

Paikalliset asukkaat olivat raivoissaan temppelin pyhyydestä ja poliisi yritti hallita hektistä kohtausta ja estää asukkaita pääsemästä loukkaantuneen miehen luo, joka vietiin sairaalaan raskaan poliisin turvallisuuden vuoksi, koska vihaiset paikalliset asukkaat lupasivat seurata. mies sairaalaan.

Klo 10 hänet on julistettu kuolleeksi Vachira Phuketin sairaalassa. Phuket Tourist Assistance Center (TAC) ilmoitti, että hän on venäläinen, 30, ja hän ottaa yhteyttä lähiomaiseensa ja suurlähetystöönsä.

Tämä on kehittyvä tarina.

Jos sinä tai joku tuntemasi on masentunut, pyydä apua. Pattaya News ehdottaa Thaimaan samarialaisia, jotka ovat tavoitettavissa täältä:

https://www.facebook.com/Samaritans.Thailand/

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja on työskennellyt Pattaya Newsin kanssa viisi vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen käännöksiä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjoittajien välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.