30 miljoonaa ihmistä on liittynyt Metan uusiin sovellussäikeisiin, mukaan lukien TPN Media

Kansallinen -

Meta julkaisi keskiviikkona virallisesti sen, mitä monet pitävät mahdollisena Twitter-tappajana – "Threads", sovelluksen, jonka tarkoituksena on tarjota tilaa reaaliaikaisille keskusteluille tekstipohjaisten viestien kautta.

Facebook tai Meta on yrittänyt kilpailla Twitterin kanssa vuosien varrella, ja tällä kertaa jättiläinen teknologiayritys on ottanut kilpailijaansa luultavasti suurimman pyyhkäisyn.

Instagramiin linkitetty Threads muistuttaa Twitteriä monella tapaa ominaisuuksiltaan. Käyttäjät näkevät seuraamiensa viestit ja he voivat valita seuraavansa samaa ihmisryhmää kuin heidän Instagram-tilinsä.

Lisäksi käyttäjät voivat mukauttaa Threads-tilinsä julkiseksi säilyttäen samalla linkitetyn Instagram-tilinsä yksityisyyden. Tekstinsyötön osalta Threads ylittää Twitter-sovelluksen 280 merkin rajan ei-tilaaville käyttäjille sallimalla jopa 500 merkkiä.

Käyttäjät voivat myös jakaa saumattomasti viestejä Threadsin ja Instagramin välillä ja liittää niihin linkkejä, kuvia ja videoita, joiden kesto on enintään 5 minuuttia.

Threads julkaistaan ​​pian sen jälkeen, kun Twitterin suurin osakkeenomistaja Elon Musk ilmoitti asettavansa "katselurajoituksen" sovellukselle.

Tämän rajoituksen myötä Twitterin käyttäjät voivat nähdä vain rajoitetun määrän twiittejä päivässä – 1,000 10,000 twiittiä vahvistamattomille käyttäjille, 500 XNUMX twiittiä maksullisille tilaajille ja XNUMX twiittiä uusille käyttäjille. Tätä suunnitelmaa ei kuitenkaan ole vielä hakattu kiveen käyttäjäkunnan kritiikin jälkeen ja se voi muuttua.

Torstaiaamuna Metan toimitusjohtaja Mark Zuckerberg sanoi vahvistetulla Threads-tilillään, että hänen uusi sovellus on saanut jo 30 miljoonaa rekisteröitymistä.

Threads on ladattavissa 100 maassa, mukaan lukien Thaimaassa, mutta se ei ole vielä saatavilla EU:ssa sääntelysyistä.

Meillä The Pattaya News/TPN Medialla on myös omamme Threads-tili jossa jaamme seuraajillemme paljon eksklusiivista sisältöä ja tarinoita Pattayassa ja Thaimaassa ja sen ympäristössä. Älä unohda napauttaa yllä olevaa linkkiä, paina seurata ja tutustu tähän uuteen uraauurtavaan sovellukseen!

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

Tilaa
Tanakorn Panyadee
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.