PÄIVITYS: Viisi ihmistä pidätettiin viidentoista aseen laukauksen jälkeen Kathun yleisellä alueella

Kathu -

Viisi epäiltyä pidätettiin viidentoista aseen laukauksen jälkeen kirkkaan päivänvalossa Kathussa asuinalueella.

Edellinen tarinamme:

Vuokrahuonekompleksin edestä löydettiin XNUMX luotipatruunaa. Henkilövahinkoja tai kuolemantapauksia ei raportoitu.

Nyt päivitykseen:

Kathun poliisi kertoi Phuket Expressille torstaina (6th), että he pidättivät viisi epäiltyä, mukaan lukien kolme alle 18-vuotiasta teini-ikäistä. Pidätetyt tunnistettiin vain herra Nopphon 'Gor' Saen Kla, 30, herra Pakorn 'Han' Noinit, 29, herra Eak, 17, herra San, 16 ja Mr. Chai, 17.

Nopphonilta takavarikoitiin Glock 19 -käsiase ja 37 luotia. Pakornilta takavarikoitiin revolveri, .38 Special Undercover -käsiase ja viisi luotia.

Heitä syytetään ampuma-aseiden ja ampumatarvikkeiden laittomasta hallussapidosta ja aseen kantamisesta julkisella paikalla ilman lupaa. Nopphonia ja Pakornia syytetään tulen avaamisesta julkisella paikalla ilman asianmukaista syytä.

Ammuskelu tapahtui sen jälkeen, kun kolme teini-ikäistä riiteli toisen osapuolen kanssa tieraivotapauksessa. He väittivät, että toinen osapuoli hyökkäsi heidän kimppuunsa ennen kuin he soittivat Nopphonille ja Pakornille, joilla oli aseita liittyäkseen heihin.

Poliisi havaitsi, että Nopphon oli sama henkilö, joka ampui luoteja arpajaiseen viime kuussa.

Phuket Townissa olevaa arpajaiskauppaa uhkasi tuntematon ampuja, joka ampui luoteja näyteikkunan läpi kirkkaassa päivänvalossa.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja on työskennellyt Pattaya Newsin kanssa viisi vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen käännöksiä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjoittajien välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.