Turistit auttoivat eksyttyään Kratingniemellä Phuketissa

Rawai, Phuket -

Kaksi turistia tarvitsi apua, kun he eksyivät Kratingin niemelle, Phuketista lounaaseen.

Rawain kunnan katastrofien ehkäisy- ja lieventämisosaston (DDPM) henkilökunta ilmoitti, että heille ilmoitettiin tapauksesta keskiviikkoiltana (5. heinäkuuta)th). Tuntemattomat turistit sanoivat eksyneensä eivätkä löytäneet tietä takaisin Krating Capelta yöaikaan.

Pelastajat lähtivät etsimään ennen kuin löysivät heidät niemen päästä ja heidät otettiin pois niemestä. Toinen heistä oli loukkaantunut lievästi.

Tämä ei ole ensimmäinen hiljattain kadonnut turisti tällä alueella, kuten alla näkyy.

Amerikkalaista turistia autettiin, kun hän eksyi Kratingin niemelle, Phuketista lounaaseen.

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.