Patongin poliisi tutkii valituksia ulkomaisista parturista

Patong -

Patongin poliisi on tutkinut saatuaan valituksia siitä, että ulkomaalaiset tekivät kiellettyjä töitä parturina ja salongityöläisinä.

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että keskiviikkona (5th), he tarkastivat parturia Soi Saen Sabaissa. Omistaja ja koko henkilökunta olivat thaimaalaisia.

Toiset viisi parturia Soi Ban Sanissa tarkastettiin. Kaksi niistä suljettiin. Kolme muuta kauppaa löydettiin thaimaalaisten omistajien ja thaimaalaisen parturien kanssa. Kolme siirtotyöläistä löydettiin kuitenkin ilman työlupia.

Patongin poliisi päätteli, että tarkastuksessa ei löytynyt parturi- tai salongityöläisiä työskenteleviä ulkomaalaisia, mutta siirtotyöläisiä vastaan ​​ryhdyttiin toimenpiteisiin.

Phuket Express huomauttaa, että parturit ja salongityöntekijät ovat thaimaalaista suojeltua ammattia, eivätkä ulkomaalaiset voi työskennellä tällä alalla tai saada siihen työlupia.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.