Pangolin pelastettiin eksyttyään Phuketissa

Phuket -

Pangoliini on päästetty takaisin metsään löydettyään vaeltelemasta asuinalueelta Phuketissa.

Khao Phra Thaeon luonto- ja villieläintutkimuskeskuksen päällikkö Pongchart Chueahom kertoi Phuket Expressille, että Kusoldharm Rescue Team ilmoitti heille, että he olivat saaneet kiinni pangoliinin, joka löydettiin ihmettelemässä Mueang Phuketin Koh Kaewin asuinalueelta.

Malaijilainen pangoliini vietiin Khao Phra Thaeon luonto- ja villieläintutkimuskeskukseen ja vapautettiin takaisin kotiinsa metsässä.

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.