Rantakauppias pidätettiin alkoholin myynnistä Patong Beachillä

Patong -

Rantakauppias pidätettiin alkoholin myymisestä ilman lupaa Patongin rannalla.

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että keskiviikkoiltana (5th) he pidättivät rantakauppiaan Patong Beachillä poliisilaatikon takana lähellä Bangla Roadia. Häneltä takavarikoitiin yhdeksän pulloa alkoholijuomia ja alkoholimenu.

Hänet vietiin Patongin poliisiasemalle syytteeseen alkoholin myynnistä ilman lupaa.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.