Varkaat väitetään varastavan yli 2 miljoonaa bahtia Pool Villasta Krabissa  

KUVA: MGR Online

Krabi -

Varkaat epäillään varastaneen tavaraa yli 2 miljoonan bahtin arvosta allashuvilasta Krabissa. Omistaja ilmoitti varkaudesta poliisille viisi kuukautta sitten, mutta epäillyt ovat edelleen karkuteillä.

Rouva Khwansurat Beger, 32, Surat Thanista, Ao Nangissa sijaitsevan uima-allashuvilan omistajasta, teki kantelun oikeusasiamiehen toimistoon Krabissa sekä poliisiraportin. Hän oli investoinut yli 10 miljoonaa bahtia Covid-19:n aikana keskeytetyn huvilan rakentamiseen.

Helmikuun 10th, 2023, hän ja hänen perheensä vierailivat rakennustyömaalla ja huomasivat, että monia rakennustyökaluja ja kaksi suurta konttia oli varastettu. Hän sanoi, että varkaat olivat varastaneet rakennustyökalut rakenteilla olevasta uima-allashuvilasta.

Lähialueen asukkaat kertoivat hänelle, että tämän vuoden tammikuussa ihmiset nosturiautoilla siirsivät kontteja ja joitakin kattorakenteita pois. Tuolloin he olettivat, että omistaja oli tietoinen muutosta.

Phuket Express huomauttaa, että oikeusasiamiehen toimisto tai Damrong Dhamma Center ovat valtion virastoja, jotka toimivat sisäministeriön alaisuudessa. Tämä toimisto tarjoaa ILMAISTA apua ihmisille, jotka valittavat kaikesta, josta he eivät usko saaneensa oikeutta. Jokaisella maakunnalla on tällainen toimisto.

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.