Mies pidätettiin Phuketissa 47 SIM-kortin ja 17 henkilökortinlukijan kanssa

Phuket -

Phuket Townissa pidätettiin mies, jolla oli 20 käyttövalmis ja 27 rekisteröimätöntä ja puhelimen SIM-korttia ja 17 henkilökortinlukijaa.

Phuketin kaupungin poliisi kertoi Phuket Expressille, että keskiviikkona (5th) he pidättivät miehen, jonka nimi oli vain Mr. Sorn, 38, Chumphon Roadilla lähellä Phuketin kaupungin poliisiasemaa Phuket Townissa.

Häneltä takavarikoitiin 20 käyttövalmis puhelimen SIM-korttia, 27 rekisteröimätöntä puhelimen SIM-korttia ja 17 henkilökortinlukijaa. Hänet vietiin Phuketin poliisiasemalle syytteeseen rekisteröityjen matkapuhelinten SIM-korttien luovuttamisesta tai myymisestä muille ilman asianmukaista tunnistamista.

Poliisi jatkaa tutkintaa selvittääkseen, käytetäänkö SIM-kortteja rikollisiin tai laittomiin toimiin, esimerkiksi puhelinkeskuksen huijauksiin.

Tämä tapahtui vain yksi päivä samanlaisen pidätyksen jälkeen:

Phuketissa pidätettiin 27-vuotias nainen, jolla oli 50 rekisteröityä matkapuhelimen SIM-korttia.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.