Ulkomaalaisen väitetään yrittäneen myydä väärennettyä kultakelloa Phuketissa

Phuket -

Ulkomaalaisen väitettiin yrittäneen myydä väärennettyä kultakelloa 50,000 XNUMX bahtilla Thalangissa.

Paikallinen Phuketin asukas ilmoitti hätäkeskuksen 191 poliisille tiistaina (4th). Asianosainen oli ulkomaalainen, mutta kukaan ei tiedä hänen kansallisuuttaan, vaikka arveltiin, että hän voisi olla intialainen, bangladeshilainen tai pakistanilainen. Epäillyn väitettiin yrittäneen myydä väärennettyä kultakelloa 50,000 XNUMX bahtilla paikallisille, mutta kukaan ei ostanut sitä, koska he näkivät selvästi, että se oli tehty väärennetystä kullasta, vaikka mies väitti sen olevan aito.

Tha Chatchain poliisin kerrotaan löytäneen kyseisen ulkomaalaisen miehen ja jatkavat tutkintaa selvittääkseen, yrittikö ulkomaalainen myydä väärennettyä kultakelloa syytettynä vai ei. He voivat myös tutkia, onko miehellä työlupa myydä tavaroita Thaimaassa, sillä vaikka ulkomaalaisten verkko- ja henkilömyynti on yleistä, sitä pidetään Thaimaan lain mukaan teknisesti työntekona, mikä on laitonta ilman asianmukaista työlupaa.

Tha Chatchain poliisi ei tunnistanut epäiltyä Phuket Expressille.

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.