Ulkomaalaisen ja thaimaalaisen riita etenee useiksi laukauksiksi Kathussa, ei loukkaantumisia

Kathu, Phuket –

Viisitoista laukausta ammuttiin kirkkaan päivänvalossa Thaisin ja Myanmarista kotoisin olevan miehen välisen riidan jälkeen Kathussa.

Kathun poliisi kertoi Phuket Expressille, että heille ilmoitettiin tapauksesta kello 6 keskiviikkoaamuna (30. heinäkuuta).th) vuokrahuoneiden edessä Soi Suea Lueangissa. He ja Phuket Express saapuivat nopeasti paikalle.

Vuokrahuonekompleksin edestä löydettiin XNUMX luotipatruunaa. Henkilövahinkoja tai kuolemantapauksia ei raportoitu. Monet lähialueen asukkaat pelkäsivät tulla ulos tapahtuman jälkeen.

Silminnäkijät kertoivat Kathun poliisille, että useiden thaimaalaisten ja lähellä olevan myanmarin miehen välillä oli riitaa. Myanmarilainen mies juoksi Soihin piiloutuakseen työleirille, joka oli lähellä riita-paikkaa thaimaalaisten jahtaaessa häntä. Leirin työntekijät kertoivat thaimaalaisille, etteivät olleet nähneet myanmarilaista ennen kuin thaimaalaiset suuttuivat ja avasivat tulen tuliaseilla ilmaan. Thaimaalaiset pakenivat sitten alueelta.

Kathun poliisi jatkaa tutkimuksiaan löytääkseen laukauksia julkisesti ampuneet henkilöt sekä selvittääkseen, mistä riita koski.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.