Nainen pidätettiin Phuketissa 50 rekisteröidyllä SIM-kortilla

Phuket -

Phuketissa pidätettiin 27-vuotias nainen, jolla oli 50 rekisteröityä matkapuhelimen SIM-korttia.

Alueen 8 poliisi kertoi Phuket Expressille, että he ovat pidättäneet naisen, joka on tunnistettu vain neiti Bowiksi, 27, huoltoasemalta Sri Soonthornissa maanantai-iltapäivänä (3. heinäkuuta)rd). Häneltä takavarikoitiin 50 rekisteröityä matkapuhelimen SIM-korttia.

Pidätys seurasi toista tapausta viime kuussa, kun poliisi sai selville, että neiti Bow oli lähettänyt yli 1,000 XNUMX rekisteröityä SIM-korttia Chiang Raihin, Sa Kaeoon ja muihin maakuntiin lähellä Thaimaan rajoja. Poliisi jatkaa tutkintaa selvittääkseen, käytetäänkö SIM-kortteja rikollisiin tai laittomiin toimiin, esimerkiksi puhelinkeskuksen huijauksiin.

Rouva Bowia syytetään rekisteröityjen matkapuhelinten SIM-korttien toimittamisesta muille ilman asianmukaista tunnistamista.

Rouva Bow ei antanut lausuntoa pidätyksestä tai siitä, miksi hänellä oli kortit.

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.