PÄIVITYS: Tila-auton kuljettajaa syytettiin singaporelaisen matkustajan uhkaamisesta Phuketissa yli 100 bahtilla

Phuket -

Tila-auton kuljettajaa syytetään singaporelaisen matkustajan uhkailusta Phuketin vanhassakaupungissa joka levisi sosiaalisessa mediassa videon ansiosta, jonka voit katsoa täältä.

Edellinen tarinamme:

Tila-auton kuljettajan väitetään uhanneen ulkomaalaista matkustajaa rautakangolla Phuketin vanhassakaupungissa.

Nyt päivitykseen:

Phuketin kaupungin poliisi kertoi Phuket Expressille, että ulkomaalainen matkustaja tunnistettiin MR:ksi. FARIS BIN ABDULKADIR BASHARAHIL, 35, Singaporen kansalainen. Hän on myös tehnyt ilmoituksen tila-auton kuljettajasta poliisille.

Tila-auton kuljettaja, joka tunnistettiin vain Mr. Boyksi, ilmoittautui myöhemmin poliisille. Hän kertoi poliisille, että hän otti 11 matkustajaa ryhmänä, mukaan lukien herra Faris, hotellista Krabista. Faris pyysi, että hänet jätettäisiin hotelliin Narisorn Roadilla Talad Yaissa, josta hän oli varannut hotellin.

Poika kertoi kuitenkin Farisille, että ryhmämatkaa hallinnoiva yritys pyysi häntä jättämään kaikki matkustajat Phuketin vanhaankaupunkiin. Kuljettaja sanoi jättävänsä Mr. Farisin eri paikkaan 100 bahtia enemmän, mutta Faris kieltäytyi maksamasta erotusta ennen kuin ajoneuvossa käytiin intensiivinen suullinen riita. Ajon aikana Mr. Boy väitti, että herra Faris oli töykeä ja epäkohtelias häntä kohtaan, ja kirosi hänet.

Siitä huolimatta herra poikaa vastaan ​​on nostettu oikeussyytteet muiden uhkaamisesta sen jälkeen, kun hän heitti Mr. Boyn ajoneuvostaan ​​ja näytti uhkaavan häntä virusvideolla. Mr. Boy myönsi syytteen ja sai 1,000 XNUMX bahtin sakon. Phuketin kaupungin poliisi on myös ilmoittanut tapauksesta Krabin maaliikennevirastolle, mutta on epäselvää, määrätäänkö Mr. Boyn työkielto tai ajokortti.

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.