Samui toivottaa tervetulleeksi ensimmäisen suoran lennon Hongkongista kolmen vuoden jälkeen

KUVA: DailyNews

Samui, Surat Thani -

Samui toivotti ensimmäisen suoran lennon Hongkongista tervetulleeksi sen jälkeen, kun lennot keskeytettiin kolme vuotta sitten.

Thaimaan matkailuviranomaisen (TAT) virkamiehet toivottivat Bangkok Airwaysin ensimmäisen suoran lennon Hongkongista Samuin kansainvälisellä lentoasemalla viime viikonloppuna. Kaikkiaan lennolle saapui 113 matkustajaa.

Lennot Hongkongista keskeytettiin kolmeksi vuodeksi Covid-19-pandemian aikana. Lentoyhtiöt ovat palanneet palvelukseen, koska monet Hongkongista tulevat turistit ovat kiinnostuneita Samuin saarelta. Hongkongista Samuille ja Samuista Hongkongiin lennetään kolme kertaa viikossa tiistaisin, torstaisin ja lauantaisin.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja on työskennellyt Pattaya Newsin kanssa viisi vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen käännöksiä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjoittajien välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.