Yhteensä 64 kuolemaa neljässä kuukaudessa Phuketin tieonnettomuuksissa

Phuket -

Yhteensä Phuketin tieliikenneonnettomuuksissa on tänä vuonna kuollut neljän kuukauden aikana 64 ihmistä, mikä on kasvua viime vuodesta.

Tällä viikolla pidettiin Phuketin liikenneturvallisuuskokous, jota johti Phuketin varakuvernööri Arnuparp Rodkhwan Yodrabam.

Arnuparp sanoi: "Phuketin tieliikenneonnettomuuksissa kuolleiden määrä on jatkanut kasvuaan joka vuosi. Keskimääräinen kuolemantapaus on 135 vuodessa, mikä on noin 11 kuolemaa kuukaudessa. Tämän vuoden tammikuusta huhtikuuhun kuolleita oli 64. Viime vuoden vastaavaan ajanjaksoon verrattuna määrä on kasvanut 45 prosenttia. Kuolonuhrien määrän odotetaan tänä vuonna nousevan 200:aan, jos se jatkuu tällä vauhdilla”, Arnuparp selitti.

"Suurin osa liikenneonnettomuuksissa kuolleista johtui moottoripyöristä, joiden kuljettajilla tai matkustajilla ei ollut kypärää. Jotkut heistä olivat ulkomaisia ​​turisteja, jotka vuokrasivat moottoripyöriä. Yritämme kehottaa tienkäyttäjiä käyttämään törmäyskypärää ja turvavyötä, olemaan ylittämättä nopeusrajoituksia, olemaan rattijuoppouttamatta ja hidastamaan vauhtia tai pysähtymään jalankulkijoille risteyksissä liikenneonnettomuuksien ja tiekuolemien vähentämiseksi. Arnuparp lisäsi.

Phuket Express on kattanut useita viimeaikaisia ​​kuolemaan johtaneita onnettomuuksia, kuten tämä törmäys ja juoksu.

Kaksi ihmistä kuoli myös tässä äskettäisessä kauhistuttavassa Patong Hillin onnettomuudessa.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.