Nainen pidätettiin Phuketissa kuuluisaksi verkkomyyjäksi esiintyneestä petoksesta

Phuket -

Nainen pidätettiin Phuketissa väitetystä petoksesta sen jälkeen, kun hän esiintyi kuuluisana verkkomyyjänä Thaimaassa.

Moottoritiepoliisi kertoi Phuket Expressille pidättäneensä naisen, joka tunnistettiin vain Ms Pannapaphoniksi, 30, ostoskeskuksen edessä Wichitissä, Mueang Phuketissa sunnuntaina (2. heinäkuuta). Pidätys tapahtui sen jälkeen, kun rikostuomioistuin antoi pidätysmääräyksen 26. kesäkuutath, 2023 ja Chanthaburin provinssin tuomioistuimen 1. heinäkuuta 2023 antama pidätysmääräys petoksesta ja väärien verkkotietojen tuomisesta.

Viime vuoden alussa Pannapaphon väitti tehneen Facebook-sivun nimellä "Pimrypie Sells Everything". Pannapaphon petti muita, koska he luulivat sivun olevan oikea sivu ja ostivat tuotteita häneltä. Ei ole kuitenkaan yllättävää, että mahdolliset ostajat eivät saaneet tuotteita tai palautusta siirretyille rahoilleen. Monet uhrit Thaimaassa ovat tehneet ilmoituksen poliisille.

Phuket Express totesi, että todellinen Facebook-sivu "Pimrypie Sells Everything" on Thaimaan kuuluisin verkkokauppa, joka sijaitsee Bangkokissa.

Pannapaphon väitti poliisille, ettei hän tiennyt väärennetystä Facebook-sivusta. Hän sanoi olevansa vain henkilö, jonka joku, jota hän ei tiennyt, palkkasi avaamaan pankkitiliä. Hänen pankkitiliään käytettiin vain rahansiirtoon.

Phuketin poliisi piti hänet vangittuna huolimatta tapauksen tutkimisesta ja suhtautui skeptisesti hänen väitteisiinsä, joiden mukaan hän ei tuntenut ketään, jolle hän suostui avaamaan pankkitilin, eikä tiennyt mihin tiliä käytettiin.

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.