Parhaat kansalliset Thaimaan tarinat viime viikolta: Järkyttävä kävelytieonnettomuus Thaimaan lentokentällä ja paljon muuta

Tässä on katsaus parhaisiin NATIONAL Thailand -tarinoihin, jotka Pattaya News/TPN National -joukkueemme on valinnut viime viikolta 26.–2.

Niillä ei ole erityistä tärkeyttä, mutta ne on lueteltu julkaisupäivän mukaisessa järjestyksessä.

Aloitetaan ja katsotaan, mitkä olivat huipputarinat! Ja siinä kaikki tälle viikolle. Kiitos kuten aina, että luit Pattaya News / TPN News!

1. Siirry eteenpäin Puolue pysyy luottavaisena saaessaan tarpeeksi senaatin ääniä Pitan pääministeriksi

Tällä hetkellä liittoumalla on 312 kansanedustajaa, mutta Pita Limjaroenratin virkaanastuminen edellyttää vähintään 376 ääntä tai vielä 64 ääntä yhteisparlamentista.

Move Forward Puolue on edelleen luottavainen saamaan tarpeeksi senaatin ääniä Pitan pääministeriksi

2. Kansainväliset risteilyalukset, jotka on korostettu tärkeimmiksi thaimaalaisen matkailun rahoittajiksi

Pattaya harkitsee myös risteilyalusten satamaa.

Kansainväliset risteilyalukset korostettiin tärkeimmiksi thaimaalaisen matkailun edistäjiksi

3. Thai Airways aikoo laajentaa laivastoaan merkittävästi

Thai Airways pyrkii saamaan päätökseen sopimuksen vähintään 30 uuden lentokoneen ostamisesta vuoden loppuun mennessä ja voi kaksinkertaistaa kapearunkoisten suihkukoneidensa kapearunkoisten lentokoneidensa määrän seuraavan vuosikymmenen aikana, toimitusjohtajan mukaan.

Thai Airways aikoo laajentaa laivastoaan merkittävästi

4. Don Mueangin lentokentän matkustaja menettää jalkansa juuttuaan liikkuvaan kävelytiehen

Nainen on edelleen tarkassa lääkärinhoidossa lehdistön ajan. Hänen amputoitua jalkaansa ei tiettävästi voitu kiinnittää takaisin.

Don Mueangin lentokentän matkustaja menetti jalkansa jumittuaan liikkuvaan kävelytiehen

5. Tiedot osoittavat, että Thaimaa näkee 1.3 miljoonaa kiinalaista matkailijaa tänä vuonna

Tervetuloa Thaimaahan!

Tiedot osoittavat, että Thaimaassa on tänä vuonna 1.3 miljoonaa kiinalaista matkailijaa

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The TPN National Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.