Phuketin poliisi pysäyttää autot Pythonille – VIDEO

Phuket -

Phuketin liikennepoliisi pysäytti ajoneuvot, jotta python ylitti tien.

Maanantaiaamuna (3rd), Thalangin liikennepoliisi suoritti säännöllisiä tehtäviään Thep Krasattri -tiellä sankaritaren muistomerkin lähellä.

He näkivät, että tien ylitti kaksi metriä pitkä python. Liikennepoliisi antoi tiellä liikkuville ajoneuvoille merkin pysähtymään, jotta python pääsisi ylittämään tien ilman, että se jää puristuksiin.

Kusoldharm Rescue Foundationin käärmeen sieppaajat kutsuttiin paikalle pyytämään python. Python päästettiin myöhemmin turvallisesti takaisin läheiseen metsään. The keritä on menestynyt erittäin hyvin sosiaalisessa mediassa, toteaa The Phuket Express.

 

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.