Tila-auton kuljettajan väitetään uhkaavan ulkomaalaista matkustajaa rautakangolla Phuketin vanhassakaupungissa

Phuket -

Tila-auton kuljettajan väitetään uhanneen ulkomaalaista matkustajaa rautakangolla Phuketin vanhassakaupungissa.

Videoleike tapauksesta levisi sosiaalisessa mediassa ja on katsottavissa TÄÄLTÄ sunnuntai-iltapäivänä (2nd). Kuvan mukaan tuntematon kuljettaja tuli ulos tila-autosta, joka oli pysäköity kahvilan lähelle Rassada Roadilla Talat Yaissa Phuketin vanhassakaupungissa.

Kuljettaja piti kädessään rautakankoa, kun hän nousi tila-autosta. Tila-autosta ulos matkatavaroiden kanssa ulkomaalainen matkustaja, jonka kansallisuutta ja nimeä lehdistö ei tunnistanut. Kuljettaja näytti lyövän ulkomaalaista kädellä ja tangolla, mutta ulkomaalainen käveli pois.

Tapaus ei päättynyt heti ja tila-auton kuljettaja näytti yrittäneen kahdesti hyökätä ulkomaalaisen kimppuun. Kukaan ei kuitenkaan loukkaantunut tapahtumassa. Ei kerrottu, miksi tila-auton kuljettaja oli vihainen ja halusi hyökätä matkustajansa kimppuun.

Phuketin kaupungin apulaispäällikkö everstiluutnantti Kamalart Niyomket kertoi Phuket Expressille. Tila-auton kuljettajaa kuulustellaan joskus tänään maanantaina (3rd), tapauksesta.

Siinä vaiheessa Phuket Express toivottavasti pystyy vastaamaan tuntemattomiin kysymyksiin sosiaalisessa mediassa levinneestä tapauksesta ja Phuketin kaupungin mukaan poliisi voi vahingoittaa vakavasti positiivista mielikuvaa matkailusta Phuketissa.

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.