Paperiton siirtolainen Laosista pidätettiin sarjan murrosten jälkeen Patongissa

Patong -

Paperiton laosilainen siirtolaisvaras, joka murtautui taloihin Patongissa varastaen käteistä ja aseen, pidätettiin.

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että sunnuntai-iltapäivänä (2nd) he pidättivät etsintäkuulutetun laosilaisen epäillyn, 46, (nimeä ei julkistettu) Patongissa.

Häneltä takavarikoitiin käsiase, jota kuvattiin "Colt .38 Superiksi". Hänet vietiin Patongin poliisiasemalle syytteeseen varkaudesta ja Thaimaassa ilman lupaa olemisesta. Hän on myöntänyt kaikki syytteet.

Pidätys tapahtui sen jälkeen, kun Patongin poliisi sai ilmoitukset, että varas murtautui kahteen taloon Patongissa viime kuussa. Varas varasti käsiaseen ja yhteensä 35,500 XNUMX bahtia käteistä.

Tämä ei ole ensimmäinen viimeaikainen varkaus Phuketissa, kuten juuri äskettäin Thalang a varas tiettävästi varasti miljoona bahtia ulkomaalaiselta mieheltä.

Aikaisemmin tässä kuussa, Yalasta kotoisin oleva varas pidätettiin Phuketissa seitsemästä paikallisesta varkaudesta.

Virustarinassa varas yritti murtautua pankkiin ja epäonnistui valitessaan lähistöllä olevan leipomon Phuketin vanhassakaupungissa.

Toisessa virustarinassa laiton taksinkuljettaja varasti ulkomaalaisen maastoauton ja hänet pidätettiin.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.