Ulkomaalainen kuljettaja loukkaantui vakavasti lava-autokolarissa Kathussa

Kathu -

Ulkomaalainen kuljettaja loukkaantui vakavasti lava-auton törmättyä sähköpylvääseen Kathussa.

Pelastuslaitos sai ilmoituksen onnettomuudesta maanantai-iltapäivällä (3rd) Phra Phuket Kaew Roadilla Kathussa. He ja Phuket Express saapuivat paikalle löytääkseen vaurioituneen lava-auton, joka oli upotettu keskusvarauksen sähköpylvääseen.

Kuljettaja tunnistettiin MR:ksi. CRAIG BRADLEY SHANTZ, 48, (hänen kansalaisuuttaan ei ilmoitettu) ja hän oli saanut vakavan rintakehän vamman törmäyksestä. Hänet kuljetettiin läheiseen sairaalaan. Samaan aikaan Kathun poliisi jatkaa tutkintaa selvittääkseen onnettomuuden tarkan syyn.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.