Australialaisen miehen ruumis löydettiin kellumasta Krabin merestä

Krabi -

58-vuotiaan australialaisen miehen ruumis löydettiin kellumassa merestä Ao Nangista.

Ao Nangin poliisi kertoi Phuket Expressille, että Hat Nopparat Thara Mu-Ko Phi Phin kansallispuiston työntekijä ilmoitti heille järkyttävästä tapauksesta maanantaiaamuna (3. heinäkuuta).rd). Paikallinen kalastaja löysi ensin ruumiin.

He ja Krabin meripoliisi saapuivat paikalle etsimään miehen ruumista. Hänestä ei löytynyt haavoja, ja poliisi uskoo, että mies oli kuollut vähintään kuusi tuntia ennen ruumiin löytämistä.

Miehen laukusta löytyi passi ja hotellikortti. Poliisi tunnisti ruumiin myöhemmin 58-vuotiaaksi australialaismieheksi, jonka nimeä TPN:n tiedotusvälineet salasivat odottaessaan yhteydenottoa perheeseen ja suurlähetystöön. Hän oli oleskellut Krabissa kesäkuun 28. päivästä lähtienth viime kuussa, ja sen oli määrä palata takaisin maahan maanantaina (3rd). Phuket Express ei pidä hänen nimeään odottaa suurlähetystön ja perheen ilmoitusta.

Hänen kuolemaansa johtaneita olosuhteita tutkitaan edelleen virallisesti.

Tämä ei ole ensimmäinen kuolleen ruumis, joka löydettiin äskettäin kellumasta Krabista, australialainen mies täyttää kolme muutamassa viikossa.

Miehen ruumis, josta puuttuu sekä pää että kätensä, on löydetty kellumasta Phi Phi -saarten läheltä Krabista.

Ruumiin kerrotaan kelluvan saaren läheltä Krabista, mutta lehdistöaikaan mennessä viranomaiset eivät ole onnistuneet löytämään vainajaa.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja on työskennellyt Pattaya Newsin kanssa viisi vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen käännöksiä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjoittajien välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.