Video päihtyneistä ulkomaisista turisteista Phuketin tappelussa leviää sosiaalisessa mediassa – VIDEO

Phuket -

Phuketin turistipoliisi on julkaissut lausunnon, kun video ulkomaisista turisteista, jotka näennäisesti taistelevat, on levinnyt sosiaalisessa mediassa.

Phuketin maakunnan poliisin komentaja kenraalimajuri Sermphan Sirikong kertoi Phuket Expressille, että Phuketin kaupungin poliisille ilmoitettiin tapauksesta kello 10 torstaina 50. kesäkuuta. Tapaus sattui Montri – Phang Nga -tiellä lähellä postitoimistoa Phuketin vanhassakaupungissa Talad Yaissa. Poliisille soittanut nimetön henkilö kertoi, että joukko humalaisia ​​turisteja taisteli fyysisesti tuntemattomasta asiasta.

Phuketin turistipoliisi ja Phuketin kaupungin poliisi menivät nopeasti paikalle ennen kuin he keskustelivat kyseisen turistiryhmän kanssa. Tuntematon ulkomaalaisten ryhmä kertoi poliisille, että yksi heidän ystävistään kieltäytyi palaamasta hotelliin, vaikka hän oli liian humalassa. Tapahtuman nähneet ihmiset luulivat tappelevansa. Ulkomaalaiset turistit kuitenkin väittivät, että todellista tappelua ei ollut ja se oli vain "ystävällinen" mutta "henkinen" keskustelu kavereiden välillä.

Ulkomaalaiset turistit kiittivät poliisia ennen kuin lähtivät pois. Phuketin poliisi päätti olla nostamatta syytteitä ja ilmoitti yleisölle, ettei kukaan loukkaantunut tai ollut vaarassa.

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.