PÄIVITYS: Bangkok Move Forward MP myönsi hyökänneensä naiseen Chonburissa

Thaimaa-

Bangkokin parlamentin jäsen Move Forward -puolueesta myönsi, että hän hyökkäsi naisen kimppuun äskettäin Chonburissa matkustaessaan Pattayan ja Sri Rachan välillä.

Edellinen tarinamme:

A Bangkokin nainen, 26, teki ilmoituksen Borwinin poliisille Chonburissa keskiviikkona (28. kesäkuuta)th).

Nyt päivitykseen:

Move Forward -puolueen parlamentin jäsen Sirin Sanguansin antoi virallisen lausunnon torstaina (29. kesäkuuta)th). Hän lähetti Facebook-sivulleen viestin, jossa todetaan: "Olen erittäin pahoillani tapahtuneesta. Ensinnäkin myöhästyin käsittelemään tapausta ja selventämään tilannetta, koska minulla oli äskettäin pieni onnettomuus, jossa päävammoja. Pyydän anteeksi rouva A:lta (fiktiivinen nimi), hänen perheeltään ja kaikilta minua tukeneilta ihmisiltä."

"Olen nyt aloittamassa oikeusprosessia poliisin kanssa, ja Move Forward -puolue tutkii minua. Olen valmis ottamaan vastaan ​​minkä tahansa rangaistuksen siitä, mitä olen tehnyt", Sirin lisäsi.

"Osa tapauksesta raportoiduista uutisista ei pidä paikkaansa. En minä enkä rouva A ole antanut mitään tietoa kenellekään toimittajalle, vain poliisi ja Move Forward -puolue." Herra Sirin selitti.

"Olen erittäin pahoillani ja pyydän anteeksi kaikilta, joihin tämä tapaus vaikutti", Sirin huomautti.

TPN-media huomauttaa, että Sirin ei suoraan selventänyt, mitä hän teki tai ei tehnyt, vaan se jäi poliisin ja Move Forward -puolueen asiaksi. Move Forward -puolue ei lehdistöhetkellä julkaissut virallista lausuntoa, vaan totesi, että puolueen johtavat johtajat tarkastelivat tilannetta.

Viime aikoina Toinen Move Forward -puolueen valittu kansanedustaja pidätettiin rattijuopumuksesta Bangkokissa ja suostui eroamaan.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The TPN National Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.