Pakettiauto törmäsi kotiin Thalangissa, kuljettaja pyytää olemaan soittamatta poliisille

Thalang –

Pakettiauto törmäsi kotiin Thalangin alueella.

Thalangin poliisille ilmoitettiin onnettomuudesta lauantaina (2. heinäkuuta) kello 00:1 Don Jom Tao -tiellä Thep Krasattrin osa-alueella. Poliisi ja Phuket Express saapuivat paikalle löytääkseen vaurioituneen lava-auton, joka oli törmännyt taloon.

Omaisuusvahinkoja tuli merkittäviä, mutta kukaan ei loukkaantunut.

Talon omistaja, neiti Napaphon Khaothong, 40, kertoi The Phuket Expressille, että kuljettaja kertoi hänelle, että hänellä on aiemmin ollut rattijuopumus liikenneonnettomuudessa. Hän ei halunnut soittaa poliisille ja halusi ratkaista tilanteen henkilökohtaisesti asunnonomistajan kanssa, sillä hän pelkäsi tällä kertaa joutuvansa vankilaan merkittäväksi ajaksi.

Kuitenkin kuljettaja, joka tunnistettiin vain herra Kieatiksi, suostui myöhemmin antamaan Napaphonin soittaa poliisille, koska hän kieltäytyi käsittelemästä tilannetta ja vakavia vahinkoja yksityisesti. Hänet vietiin sitten Thalangin poliisiasemalle.

Thalangin poliisi ei paljastanut hänen tarkkoja syytteitään ja sitä, ylittikö hän laillisen veren alkoholirajan.

Napaphonin kodin vahingonkorvausten kokonaiskustannukset olivat vielä taulukossa lehdistön aikaan.

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.