Phuketin lentoasema vahvistaa, että liukuportaat ovat turvallisia

Phuket -

Phuketin kansainvälinen lentoasema on tarkastanut yli 30 liukuportaa, joiden kaikki ovat turvallisia.

Aiemmat tarinamme:

Naismatkustaja Don Mueangin kansainvälisellä lentokentällä menetti säärensä kaatuttuaan ja juuttuaan liikkuvaan käytävään torstaiaamuna.

Nuoren pojan on paljastettu äskettäin loukkaantuneen, kun hänen jalkansa oli juuttunut liikkuvaan käytävään Don Mueangin kansainvälisellä lentokentällä.

Nyt päivitykseen:

Phuketin kansainvälisen lentokentän johtaja Monchai Tamod ja siihen liittyvät asiaankuuluvat asiantuntijat tarkastivat lentoaseman liukuportaat. Monchai kertoi Phuket Expressille, että lentokentällä on yhteensä 27 hissiä ja 31 liukuporrasta. Ne kaikki tarkistetaan kuukausittain ja vuosittain. ”Olemme aina huolissamme turvallisuudesta lentokentällä. Lentoasema on täyttänyt kaikki tarvittavat turvallisuusstandardit.

Samaan aikaan liukuportaat ja hissit tarkastaneet asiantuntijat kertoivat Phuket Expressille, että kaikki lentoaseman liukuportaat ovat uusia tyyppejä, joiden turvallisuutta on parannettu erityisesti lisäämällä turvallisuussensorit. Jos jokin on jumissa, ne pysähtyvät välittömästi.

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.