Moottoripyöräilijä Thalangissa tappoi Hit and Run -kuljettajan

Thalang –

Moottoripyöräilijä kuoli auton törmättyä Thalangissa. Kuljettaja ei pysähtynyt ja pakeni paikalta, mutta osa autosta jäi jäljelle jättäen johtolankaan poliisin tutkijoille.

Thalangin poliisi sai ilmoituksen onnettomuudesta kello 5 lauantaiaamuna (40st) Baan Parassa, Pa Klokissa. Poliisi, pelastuslaitokset ja Phuket Express saapuivat paikalle etsimään vaurioituneen moottoripyörän tieltä.

Ratsastaja, Mr. Sampard Waree, 57, Thalangista, löydettiin tajuttomana lähistöltä. Hänet kiidätettiin läheiseen sairaalaan, jossa hänet todettiin kuolleeksi saapuessaan.

Tapahtumapaikalta löydettiin osa Toyota-autosta. Poliisi tutkii CCTV-materiaalia löytääkseen epäillyn ajoneuvon ja kuljettajan jatkotoimia varten.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.