Järkyttävä Don Mueangin lentokentän liikkuvan kävelytien amputaatiotapaus ei ollut ensimmäinen viimeaikainen ongelma

Bangkok -

Nuoren pojan on paljastettu äskettäin loukkaantuneen, kun hänen jalkansa oli juuttunut liikkuvaan käytävään Don Mueangin kansainvälisellä lentokentällä.

Uutinen jaettiin myöhemmin yleisölle naismatkustaja Don Mueangin kansainvälisellä lentokentällä menetti säärensä kaatuttuaan ja juuttuaan liikkuvaan käytävään torstaiaamuna, 29. kesäkuuta, 2023.

Thaimaalainen nainen, jonka nimeä salattiin, julkaisi sosiaalisessa mediassa, että kesäkuun 19th tässä kuussa hän ja hänen pieni poikansa olivat Don Mueangin kansainvälisellä lentokentällä. Heidän ollessaan kävelytiellä hänen poikansa jalka juuttui yhtäkkiä liikkuvaan käytävään. Hänen jalkansa poistettiin laitteesta, mutta hän sai jalkavammoja ja joutui tekemään 11 ​​ommelta.

Hän sanoi pitäneensä hänen kättään kävelytiellä, mutta hän saattoi seisoa liian lähellä kävelytien reunaa. Hänen kenkänsä olivat kumista, joka saattoi juuttua laitteeseen. Kun hänen jalkansa jumiutui, kävelytie pysähtyi välittömästi. Hänen jalkansa poistaminen kesti noin puoli tuntia.

Nuori poika ei saanut jalkaansa pysyviä luuvaurioita, mutta järkyttävä tapaus järkytti perhettä.

Samaan aikaan toinen sosiaalisen median käyttäjä julkaisi tämän kuvakaappauksen, jonka hän sanoo olleen samana aamuna, kun suuri amputaatiotapaus osoitti hänen kengännauhansa juuttuneen kävelytielle. Hän väitti, että henkilökunta vastasi hitaasti auttamaan häntä, eikä se näyttänyt välittävän. Hän kritisoi myös heidän yleistä asiakaspalveluaan.

Tuntemattoman naisen poika, jonka vasen jalka jäi jumiin ja amputoitiin polven alapuolelta, on julkaissut sosiaalisessa mediassa tänään 30. kesäkuuta. Hän totesi, että hän ja perhe yrittävät edelleen päästä käsiksi olosuhteiden todellisuuteen ja huomautti, että lentoasema sanoo antavansa perheen tarkastella CCTV:tä, mutta hänen virkaansa mennessä hän ei ollut vielä toimittanut sitä, ja hän kutsui heitä hitaiksi. .

Hän käsitteli myös tilanteen kauhua, kun perhe näki henkilökunnan kantavan äitinsä katkaistua jalkaa vaahtomuovilaatikossa tapahtumapaikalta. Hänen äitinsä ei myöskään ole ollut niin huolissaan tapauksen aiheuttamasta kivusta, vaan tuskasta elää elämänsä vain yhdellä jalalla ilman omaa syytään.

Poika kertoi myös, että perhe on huolissaan kuoliosta ja tulehduksesta, mutta lentoasema on luvannut maksaa kaikki tapaukseen liittyvät lääkärinkulut mukaan lukien psykiatrin palkkaamisen. Poika kiitti yleisöä heidän saamastaan ​​tuesta ja toivoi, että asiaankuuluvat virastot tutkisivat tapauksen läpinäkyvästi ja avoimesti.

Tällä välin Don Mueangin lentokentän viranomaiset ovat väliaikaisesti sulkeneet kaikki matkakäytävät ja suorittavat huoltoa ja tarkastuksia niille kaikille. Heidän kerrotaan harkitsevan koko lentokentän kulkuväyläjärjestelmän korvaamista kokonaan hätätoimenpiteenä, ja huomautetaan, että hyvämaineinen japanilainen yritys asensi nykyiset kulkutiet alun perin vuonna 1996 ja ne oli määrä vaihtaa vuonna 2025.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The TPN National Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.