Dugong löydettiin kuolleena Krabista

M.G.R.

Krabi -

Toinen dugong löydettiin kuolleena rannalta Krabista, kuudes kuollut dugong Krabissa tänä vuonna.

Hat Nopparat Thara Mu Ko Phi Phi -kansallispuiston johtaja Krabissa rouva Rakchanok Paenoi kertoi Phuket Expressille tällä viikolla, että kansallispuiston henkilökunta ilmoitti hänelle löytäneensä kuolleen dugongin Tab Kaekin rannalta kansallispuiston alueella. .

Naaras dugong painoi 140 kiloa ja oli 204 senttimetriä pitkä. Kuolleesta dugongista ei löytynyt haavoja. Se vietiin Marine Resources Research Centeriin selvittääkseen sen kuolinsyyn. On raportoitu, että tämä on kuudes kuollut dugong, joka löydettiin Krabista tänä vuonna.

Tässä on joitain muita valitettavia viimeaikaisia ​​tapauksia:

280 kiloinen dugong löydettiin kuolleena Krabin merestä.

Päätön dugong löydettiin rannalta Nuea Klongin alueelta.

Dugong löydettiin kuolleena rannalta Lanta Islandilta.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.