Kaksi Kiinan kansalaista pidätettiin Phuketin lentokentällä laittoman työn vuoksi

Phuket -

Kaksi Kiinan kansalaista pidätettiin Phuketin kansainvälisellä lentokentällä laittomasta työskentelystä Thaimaassa.

Phuketin kansainvälisen lentokentän maahanmuuttovirasto kertoi Phuket Expressille, että he ovat tällä viikolla pidättäneet kaksi kiinalaista naista kiertoajelubussien pysäköintialueella Phuketin kansainvälisen lentokentän sisällä laittoman työn takia.

Heidät vietiin Sakoon poliisiasemalle syytteeseen laittomasta työskentelystä Thaimaassa. Heidän nimensä, ikänsä ja työtietonsa eivät olleet maahanmuuttoviranomaiset.

Tämä ei ole ensimmäinen viimeaikainen pidätys ulkomaalaisille, joiden väitetään työskentelevän laittomasti Phuketissa.

Kiinalainen mies pidätettiin sen jälkeen, kun hän työskenteli oppaana.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja on työskennellyt Pattaya Newsin kanssa viisi vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen käännöksiä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjoittajien välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.