Phuketin poliisi etsii ampujaa, joka ampui laukauksia lottokaupassa kirkkaassa päivänvalossa

Phuket -

Phuket Townissa olevaa arpajaiskauppaa uhkasi tuntematon ampuja, joka ampui luoteja näyteikkunan läpi kirkkaassa päivänvalossa.

Phuketin kaupungin poliisille ilmoitettiin tapauksesta kello 8 aamulla torstaina (00. kesäkuuta) arpajaisliikkeessä lähellä Kaset Marketia (Public Fresh Market 29) Talad Yaissa, Phuket Townissa. He menivät paikalle etsimään neljä luodinreikää lasin ikkunasta.

Kaupan talonmies, jonka nimeä poliisi salasi heidän turvallisuutensa vuoksi, kertoi kolme päivää aikaisemmin, että siellä oli mies, joka yritti väkisin avata liikkeen ovea. Hän sanoi halunneensa tavata hänen poikansa, joka ei ollut paikalla tuolloin, jolloin mies lähti ilman yhteenottoa. Tänä aamuna, kesäkuun 29. päivänä, hän näki saman miehen uudelleen, ennen kuin tämä avasi tulen kauppaan ja juoksi pois. Onneksi kukaan ei loukkaantunut.

Hän uskoi tämän saaneen johtua siitä, että hänen poikansa lainasi mieheltä rahaa, hieman yli 3,000 XNUMX bahtia, mutta hänen poikansa sanoi, että hänen tyttöystävänsä oli jo siirtänyt velat takaisin miehelle. Hän ei kuitenkaan tiedä tarkempia yksityiskohtia osapuolten välillä, eikä hänen poikansa ollut paikalla tutkinnan aikana.

Phuketin kaupungin poliisi tarkistaa CCTV-materiaalia löytääkseen ampujan. He aikovat myös keskustella liikkeen omistajan pojan kanssa rikoksen tarkan motiivin selvittämiseksi. He totesivat, että teko oli vastenmielistä ja tapahtui hyvin asutulla alueella aamun ruuhka-aikaan.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.