Kiistanalainen Thaimaan matkailumaksuehdotus viivästyy jälleen

Thaimaa -

300 bahtin maahantulomaksun periminen on siirretty tammikuun 1. päivällest ensi vuoden aikana.

Edellinen tarinamme:

Thaimaa aikoo periä 300 bahtin "maanpääsymaksun" kaikilta ulkomaalaisilta turisteilta "Amazing Thailand New Chapter" -matkailun tehostamiskonseptin mukaisesti, hallituksen tiedottaja raportoi 12. tammikuutath, 2022.

Matkailu- ja urheiluministeriön alainen kansallinen matkailupoliittinen toimikunta hyväksyi ehdotuksen noin 10 dollarin eli noin 300 bahtin maksun perimisestä Thaimaahan saapuvilta ulkomaalaisilta turisteilta osana matkailun edistämisrahastoa, mukaan lukien matkatapaturmavakuutukset ja varoja kärsiville työntekijöille ja yrittäjille talouskriisin varalta.

Thaimaan matkailu- ja urheiluministeri vahvisti, että kaikkien maassa vierailevien ulkomaalaisten matkailijoiden 300 bahtin "maapääsymaksu" otetaan lopulta käyttöön ja korosti, että se käytettäisiin turistien vakuutuksiin ja maassa matkustavien hätärahastoon.

Matkailu- ja urheiluministeriö on päättänyt lykätä 300 bahtin "maamaksun" perimistä tämän vuoden neljännelle neljännekselle ja aikoo ehdottaa "Thailand Pass" -rekisteröinnin peruuttamista.

300 bahtin maahantulomaksun perimisen odotetaan astuvan virallisesti voimaan tämän vuoden kesäkuussa.

Nyt päivitykseen:

Väliaikainen matkailu- ja urheiluministeri Piphat Ratchakitprakarn kertoi thaimaalaiselle medialle: "Olemme sopineet lykkäävämme 300 bahtin "maapääsymaksun" perimistä, jonka aiemmin odotettiin tulevan voimaan tässä kuussa tammikuun 1. päivään.st ensi vuonna."

"Thaimaahan saapuessaan turisti joutuu maksamaan lentokuljetuksista 300 bahtia ja merikuljetuksista 150 bahtia. Maksua ei peritä ulkomaalaisilta, joilla on rajapassi, työlupa ja alle kaksivuotiaat vauvat”, Piphat lisäsi.

Tarkkaa syytä tulevalle lykkäämiselle ei kuitenkaan kerrottu, mutta sen arveltiin liittyneen useisiin seikkoihin, mukaan lukien Thaimaan hallituksen vaihtaminen ja ongelmat, jotka aiemmin yritettiin määrittää, kuinka maksu käsitellään ja kuinka tunnistaa asianmukaisesti ne, joilla on poikkeus. Suunnitelma on myös ollut valtavan epäsuosittu sekä turistien että matkailualan yritysten keskuudessa.

Alkuperäinen artikkeli ilmestyi sisarsivustollamme TPN National News.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin yhdeksän vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/