Veneen miehistön jäsenen kerrottiin kadonneen lähellä saarta Phuketissa

Phuket -

Veneen miehistön jäsenen kerrotaan kadonneen, kun hän putosi kalastusveneestä lähellä Racha Yai -saarta.

Thaimaan kuninkaallisen laivaston kolmannen alueen komento kertoi Phuket Expressille, että kalastusvene otti heihin yhteyttä keskiviikkona (28. kesäkuuta).th) iltapäivällä. He ilmoittivat viranomaisille, että veneen miehistön jäsen oli pudonnut veneestä veneen ollessa lähellä Racha Rain saarta.

Veneen miehistön nimi on Mr. Chanarong Thonglam, Thaimaan kansalainen, 37, joka on venemekaanikko. Kalastusveneen kapteeni lähetti muille lähellä oleville kalastusveneille pyynnön auttaa etsinnöissä, mutta he eivät löytäneet häntä.

Lehdistön ajan etsinnät jatkuvat, mutta sää pysyy ankarana Phuketissa ja Etelä-Thaimaassa.

Thaimaan meteorologinen laitos (TMD) on varoittanut sateesta ja mahdollisista äkillisistä tulvista Thaimaan pohjois- ja koillisosissa sekä voimakkaista aalloista Andamaanienmerellä etelässä.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.