Thaimaan hallituksen koalitiokumppanit tapaavat tänä viikonloppuna edustajainhuoneen puhemiehen asemasta

Thaimaa -

Move Forward -puolue lykkäsi ja ajoitti tapaamisen Pheu Thai -puolueen kanssa keskustelemaan tärkeästä edustajainhuoneen puhemiehen paikasta.

Tämä on merkittävä askel hallitukselle pääministerin muodostamisessa ja valitsemisessa ja edelleen hauraalle koalitiolle jatkaa.

Move Forward -puolueen varatiedottaja Pukkamon Noonanant kertoi toimittajille LINE-ryhmän kautta myöhään tiistaina myöhään illalla (27. kesäkuuta).th), että puolue on siirtänyt alun perin keskiviikolle (28. kesäkuuta) suunniteltua kokoustath) Pheu Thai -bileiden kanssa. Lehdistöajan mukaan kokous on siirretty sunnuntaille 2. kesäkuuta.

Uskotaan, että lykkäys johtuu Pheu Thai -puolueen kokouksesta maanantaina (27. kesäkuuta)th). He ovat vaatineet, että he haluavat parlamentin puhemiehen aseman ja että heillä on oltava 14 kabinettipaikkaa ja edustajainhuoneen puhemies. Tämä on osa heidän pysymistä Move Forward -puolueen koalitiokumppanina.

Samaan aikaan Move Forward -puolue on vaatinut, että edustajainhuoneen puheenjohtajiston on oltava paikka vaaleissa eniten paikkoja saaneelle puolueelle itselleen. He ovat sopineet sisäisesti nimittävänsä Phitsanuloken vaalipiirin kansanedustajan Padipat Suntiphadan parlamentin puhemieheksi. Parlamenttipaikkojen toiseksi suurin puolue Pheu Thai ei kuitenkaan ole vielä suostunut tähän.

Kokous sunnuntaina on päivää ennen kuin eduskunta kokoontuu ensimmäistä kertaa uuden hallituksen muodostamisen jälkeen.

Pysy kuulolla TPN-mediasta saadaksesi lisäpäivityksiä Thaimaan uuden hallituksen muodostamisesta.

Alkuperäinen artikkeli ilmestyi sisarsivustollamme, jonka omistaa TPN Media.

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin yhdeksän vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/