Heinäkuu 2023 on täynnä upeita festivaaleja ja tapahtumia ympäri Thaimaata

LEHDISTÖTIEDOTE:

Tässä kuussa järjestetään valtakunnallisia ostostarjouksia, festivaaleja rannalla, jazz- ja bluesmusiikkia, kulttuurijuhlia, maratoneja/puolimaratoneja ja monia muita upeita festivaaleja ja tapahtumia.

The Amazing Thailand Grand Sale 2023, hauskaa rannalla Amazing Ultimate Festivalin, Pai Jazz & Blues Fest 2023:n, Hua Hin Cricket Sixesin, Amazing Thai Taste@Chiang Mai, Tai Lue Local Festivalin, Amazing Muay Thai Experiencen ja VERY Summer Fest 2023 -musiikin kanssa festivaali… Heinäkuussa 2023 tapahtuu tätä ja paljon muuta.

Tässä on luettelo tapahtumista tapahtumapäivän mukaan lajiteltuna:

Mahtava Thaimaan suurmyynti 2023
15. kesäkuuta - 15. elokuuta 2023
Bangkok, Chiang Mai, Phuket, Udon Thani, Chon Buri (Pattaya), Songkhla (Hat Yai)

Tämä 15. kesäkuuta 2023 alkava ensisijainen vuosittainen tapahtuma tarjoaa ostos-, ruokailu-, lento- ja matkustusalennuksia ja muita etuja yli 10,000 10,000 osallistuvassa kaupassa ja laitoksessa Bangkokissa, Chiang Maissa, Phuketissa, Udon Thanissa, Chon Burissa (Pattaya) ja Songkhlassa ( Hat Yai). Tapahtuma vahvistaa Thaimaan imagoa maailman kuuden suosituimman ostosalueen joukossa. Yli 80 XNUMX erinomaista tarjousta on tarjolla kuudessa kaupungissa, mukaan lukien ostosalennukset jopa XNUMX %.

Bangsaen Grand Prix 2023
27. kesäkuuta - 2. heinäkuuta 2023
Bang Saen Beach, Chon Buri

Bangsaen Grand Prix on ikoninen B-Quik Thailand Super Series (TSS) Aasian piirikilpailun mestaruuskilpailu FIA GT3-, GTM-, GT4-, matkailuauto-, tuotantoauto-, ympäristöauto- ja kuorma-autoluokissa. Vuonna 2013 perustettu TSS on tänä vuonna 11th kausi. Bangsaen Grand Prix ajetaan FIA:n hyväksymällä 3.7 kilometrin katuradalla, ja siihen osallistuu yli 100 autoa.

Upea thaimaalainen maku @ Chiang Mai
28-30 heinäkuu 2023
Central Festival Chiangmai, Chiang Mai

Tämä tapahtuma edistää thaimaalaisesta ruoasta, yhdestä Thaimaan 5F:n soft power -säätiöistä, imagoa. Tapahtumassa on kuuluisien ja paikallisten kokkien ruoanlaittoesityksiä, keskusteluja ruokamatkailusta ja musiikkiesityksiä tunnettujen taiteilijoiden kanssa.

26th Hua Hin Cricket Sixes
2-7 heinäkuu 2023
Dusit Thani Hua Hin, Prachuap Khiri Khan

Tässä suositussa vuotuisessa kuuden pelaajan krikettiturnauksessa paikalliset ja kansainväliset joukkueet kilpailevat viidessä vuoroparissa sosiaalisessa ja hauskanpitoa rakastavassa ilmapiirissä Dusit Thani Hua Hinissa.

Upea Ultimate Festival
7.–9. heinäkuuta 2023, Chalatat Beach, Songkhla
21.-23, Hua Don Beach, Khao Takiab, Prachuap Khiri Khan

Songkhla Beach Life 2023, 7.-9., sisältää elävää musiikkia thaimaalailta artisteilta kuten Safeplanet, Musketeers, HYBS, Dept, Losrpop ja YourMOOD, ruokaa ja juomaa, shoppailua, rantaaktiviteetteja, SUP (stand up paddleboarding) työpajan, katutaide ja paljon muuta.

Hua Hin Beach Life 2023, 21.-23., esittää elävää musiikkia thaimaalaisilta artisteilta, kuten The TOYS, Zom Marie, Violette Wautier, Musketeers, Whal & Dolph ja Losrpop, ruokaa ja juomaa, ostoksia, rantaaktiviteetteja, katutaidetta, SUP-työpaja ja surffauskilpailu.

Pai Jazz & Blues Fest 2023
7-9 heinäkuu 2023
Pai, Mae Hong Son

Pai Jazz & Blues Fest tarjoaa upeaa musiikkia rennossa ja ystävällisessä ilmapiirissä. Tänä vuonna kuudennen kerran kasvavassa, yhä suositummassa tapahtumassa thaimaalaisia ​​ja ulkomaisia ​​muusikoita ja bluesyhtyeitä soittavat eri kahviloissa, pubeissa ja ravintoloissa Pain kaupungin ympärillä. Tapahtumapaikkoihin kuuluvat Keys Essential Resort (virallinen pääpaikka), Khaotha, The Bottle & Cat's Whiskers ja Pai kahvistudio, kun taas artistien kokoonpanoon kuuluvat Totally Fine, Paraa Band, Young Brothers, Rock Me -bändi, Chiangmai BLUES & Friends, YAMIN, Claire Kelly Plus, Champagne & Refer (Swinging the Blues), Jamegolotus, Banglumpoo Blues Company ja Rachanachar.

Phaya Si Satta Nakharatin palvontaseremonia
7-13 heinäkuu 2023
Phaya Si Satta Nakharat -piha, Nakhon Phanom

Uskonnollinen seremonia Nagalle, jonka uskotaan asuvan Mekong-joessa Phaya Si Sattanakaratin monitoimipihalla, joka on suojattu Mekong-joen rannalla. Toimintaan kuuluu Nakhon Phanomin eri heimojen esittämiä palvontatansseja ja alueen paikallisten tuotteiden myyntiä.

Thailand Coffee Fest 2023
13-16 heinäkuu 2023
VAIKUTUS Muang Thong Thani, Nonthaburi

SCATH:n (Speciality Coffee Association of Thailand) ja The Cloudin järjestämä Thailand Coffee Fest 2023 kokoaa yhteen kahvialan toimijat – viljelijöistä ja jalostajista paahtimoihin, laitevalmistajiin ja baristaihin, sekä kuluttajat – työpajoihin, keskusteluihin, kilpailuja, tuotemyyntiä ja muuta toimintaa.

Alueiden väliset matkamessut
14-16 heinäkuu 2023
Keski-Chiangmain lentoasema, Chiang Mai

Tämä on kolmas viidestä Thaimaan viidellä alueella kesä-syyskuussa 2023 järjestettävistä matkamessuista, joiden tarkoituksena on edistää alueiden välistä matkailua. Näyttelyssä on tarjouksia ja erikoistarjouksia majoituksesta, nähtävyyksistä, matkatoimistoista ja muista matkailutuotteista ja palveluista eri puolilla maata sekä paikallisia viisauksia käsitteleviä tee-se-itse-työpajoja viideltä alueelta.

Tai Lue -kulttuurifestivaali
15-16 heinäkuu 2023
Wat Phrathat Sob Waen: Tai Lue -kulttuurin temppeli, Chiang Khamin alue, Phayao

Tämä tapahtuma kunnioittaa tai Lue etnistä yhteisöä ja heidän ainutlaatuisia perinteitään. Toimintaan kuuluu kulttuuriesityksiä ja kansantanssia 35 paraatilla, jotka esittelevät tai Lue -kansan elämäntapaa, sekä Tai Lue -markkinat.

Upea Muay Thai -kokemus
30. kesäkuuta - 2. heinäkuuta 2023
Naris-silta, Tapee River, Surat Thani
14-16 heinäkuu 2023
Keski-Korat, Nakhon Ratchasima

Nämä ovat kaksi Thaimaan matkailuviranomaisen (TAT) järjestämistä neljästä tapahtumasarjasta, jotka esittelevät neljää ainutlaatuista Muay Thai Boranin tai muinaisen thai-nyrkkeilyn tyyliä: Muay Chaiya, Muay Korat, Muay Tha Sao ja Muay Lopburi Surat Thanissa, Nakhonissa. Ratchasima, Uttaradit ja Lop Buri, vastaavasti.

Puolustustekniikoistaan ​​tunnetun "Muay Chaiya" -nyrkkeilytyylin esittely on suunniteltu 30.-2 Naris-sillalla Tapee-joen rannalla Surat Thanissa. Samaan aikaan "Muay Korat" -taistelutekniikan, joka tunnetaan voimakkaista potkuistaan ​​ja lyönnistä sekä laajakulmaiskusta, joka tunnetaan nimellä "buffalo swing fist", promootio järjestetään 2023.-14 Central Plaza Nakhon Ratchasimassa. .

Esitykset “Muay Tha Sao” taistelukuri on 11.-13. elokuuta 2023 Wat Yai Tha Saossa Uttaraditissa ja “Muay Lopburi” 18.-20 Kuningas Narain palatsissa Lopburissa.

VERY Summer FEST 2023
29-30 heinäkuu 2023
BITEC Hall, Bangkok

VERY Summer Fest 2023 juhlii uuspoppia ja indie rockia/alternatiivista genremusiikkia, ja sen kahden päivän aikana esiintyy jännittävä kokoonpano, johon kuuluvat Sabrina Carpenter, dhruv, RINI, Denise Julia, xooos ja The Academic.

Heinäkuussa 2023 Thaimaassa järjestetään myös useita juoksutapahtumia, mukaan lukien kaksi valtakunnan johtavaa maratonia – Phang-Nga International Marathon ja Pattaya Marathon – sekä ensimmäinen versio uudesta Bangkokin Double Bridge Runista.

Nämä tapahtumat on listattu tässä päivämäärän mukaan lajiteltuina:

Chiang Khanin maraton 2023
2 heinäkuu 2023
Chiang Khanin piiri, Loei

Chiang Khan Marathon 2023 sisältää 42.195 km maratonin, 21 km puolimaratonin, 10 km minimaratonin ja 5 km Fun Run. Reitti alkaa ja päättyy Chiang Khanin poliisiasemalle, ja se kulkee Mekong-joen varrella.

Bike Zone Tri Dash Thailand 2023 -sarja
15-16 heinäkuu 2023
Pattana Sports Resort, Chon Buri

Tämä on ensimmäinen neljästä Bike Zone Tri Dash Thailand 2023 -triathlon-sarjan kilpailuviikonlopusta, joista kaksi pidetään Pattana Sports Resortissa Chon Burissa ja kaksi Bangpoo Golf & Sports Clubissa Samut Prakanissa tämän hetken ja joulukuun välisenä aikana. Viikonloppuna pelataan useita eri sarjoja – Duathlon (yksilökilpailu), Mini Dash (henkilökohtaiset), Dash (joukkueviesti), Dash (henkilökohtaiset), Long Dash (joukkueviesti), Long Dash (henkilökohtaiset), Triple Tri (joukkueviesti) , Triple Tri (henkilökohtainen) sekä Juniors Tri Dash Thailand 2023 -sarja 12–17-vuotiaille.

Bangkokin Double Bridge Run 2023
16 heinäkuu 2023
Rama VIII -silta, Krungthon Bridge ja Phra Pinklao Bridge, Bangkok

Ensimmäinen Bangkok Double Bridge Run 2023 järjestetään Chao Phraya -joen molemmin puolin ja sisältää kaksi matkaa - 5 km Fun Run, jossa juoksijat ylittävät Rama VIII -sillan ja Phra Pinklao -sillan, sekä 12.7 km:n Super Mini Marathonin, joka näkee juoksijat ylittävän Rama VIII -sillan, Krungthon-sillan ja Phra Pinklao -sillan.

Central Group Mini Marathon 2023
16 heinäkuu 2023
centralworld, Bangkok

Central Group Mini Marathon koostuu 9.77 km:n minimaratonista, 6.28 km:n mikromaratonista ja 3.76 km:n Fun Runista, ja jokainen reitti kulkee kaupungin kaduilla ja centralworld-ostoskeskuksen ympärillä.

Tipcon Prachuap Khiri Run kausi 4
16 heinäkuu 2023
Wing 5 Thaimaan kuninkaalliset ilmavoimat, Manao Bay, Prachuap Khiri Khan

Prachuap Khiri Run by Tipco Season 4 sisältää 21.1 km puolimaratonin, 10 km Mini Plus Marathonin ja 5 km Micro Marathonin.

Pattaya Marathon 2023
22-23 heinäkuu 2023
Pattaya, Chon Buri

Pattaya Marathon, tänä vuonna 30th painos sisältää viisi luokkaa – 42.195 km maraton, 21.1 km puolimaraton, 10 km juoksu, 4.5 km pyörätuoli ja 4.5 km perhejuoksu. Vuoden 2023 tapahtuma järjestetään North Pattaya Roadilla ja Beachfront Roadilla, ja lähtö/maali on Terminal 21 Pattayassa. 10 km ja 4.5 km sarjat ajetaan lauantaina 22. heinäkuuta ja 42.195 km ja 21.1 km luokat sunnuntaina 23. heinäkuuta. Juoksun lisäksi tarjolla on perhe-, sosiaali-, urheilu- ja viihdeaktiviteetteja, joihin kaikki voivat osallistua.

Bangkok Airways Lampangin puolimaraton
23 heinäkuu 2023
Kellotornin julkinen puisto, Lampang

Osa Bangkok Airways Boutique Series 2023 -sarjan puolimaratonkilpailuista, jotka järjestetään ympäri Thaimaata kesä-lokakuussa, Bangkok Airways Lampang Half Marathon sisältää kolme matkaa – 21 km, 10 km ja 5 km. Se on toinen neljästä kilpailusta – Samui järjestetään kesäkuussa, Phang-nga tulossa elokuussa ja Sukhothai lokakuussa.

Sampran Run 2023
23 heinäkuu 2023
Royal Police Cadet Academy, Sam Phran District, Nakhon Pathom

Sampran Run 2023, joka järjestetään Royal Police Cadet Academyssa Sam Phranissa, sisältää 21 km puolimaratonin, 10 km minimaratonin ja 5 km Fun Run.

Khao Pubpa puolimaraton 2023
23 heinäkuu 2023
Trang Andaman Gateway -alue, Trang

Khao Pubpa Half Marathon 2023, joka järjestetään Trang Andaman Gatewayn alueella, sisältää 21 km Half Marathonin, 10 km Mini Marathonin ja 5 km Fun Run.

Kamphaeng Phet Marathon 2023
30 heinäkuu 2023
Kamphaeng Phetin historiallinen puisto, Kamphaeng Phet

Kamphaeng Phet Marathon 2023 World Heritage Run sisältää neljä matkaa – 42.195 km täysmaratonin, 21.1 km puolimaratonin, 10.5 km ja 5 km – jotka kaikki vievät juoksijat Kamphaeng Phet Historical Parkin maalauksellisissa maisemissa, jotka yhdessä Sukhothai Historicalin kanssa Puisto ja Si Satchanalain historiallinen puisto muodostavat Sukhothain historiallisen kaupungin ja siihen liittyvät historialliset kaupungit Unescon maailmanperintökohteen.

Phang-Nga International Marathon 2023
30 heinäkuu 2023
Khao Lak Beach, Takua Pa piiri, Phang-nga

Khao Lak Beachin viehättävässä ympäristössä sijaitseva Phang-Nga International Marathon 2023 sisältää 42.195 km maratonin, 21.10 km puolimaratonin, 10.5 km minimaratonin ja 5.9 km Fun Run. Maratonin palkintoraha, 1,724,000 25 XNUMX bahtia, on Thaimaan korkein, ja Thaimaan minimaratonin, puolimaratonin ja maratonin etäisyydet rikkoville thaimaalaisille juoksijoille jaetaan erikoispalkintoja. Tänä vuonna tapahtumaan odotetaan osallistujia peräti XNUMX maasta.

Yala Marathon 2023
30 heinäkuu 2023
Sanarm Rong Phiti Chang Phueak Park, Yala

Yala Marathon 2023 sisältää 42.195 km maratonin, 21.1 km puolimaratonin, 10.5 km minimaratonin ja 5 km Fun Run.

Huomioithan, että useimpiin juoksutapahtumiin ilmoittautuminen on suljettu, mutta vierailijat voivat nauttia hauskasta tunnelmasta jokaisessa paikassa.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.