PÄIVITYS: Kathu After Raidissa kahdelle yökerholle määrätty viiden vuoden sulkeminen

Kathu -

Kahdelle Kathun yökerholle on annettu viiden vuoden sulkemismääräys äskettäisen ratsian jälkeen.

Edellinen tarinamme:

Narong Thipsirin ja Kathun poliisin johtamat maakunnan hallintoministeriön (DOPA) virkamiehet tekivät ratsian kahteen yökerhoon "Ratree Club" ja "Maha Nakhon Phuket" kello 3 torstaina (30. kesäkuuta)st) aikaisin aamulla. Molemmat yökerhot sijaitsevat Kathun risteyksessä.

Viisi vanhempaa Kathun poliisia, mukaan lukien päällikkö, on siirretty kahdelle laittomalle yökerholle tehdyn ratsian jälkeen Kathussa, koska niiden väitettiin avautuneen laillisten sulkemisaikojen jälkeen ja päästäneen alaikäisiä tapahtumapaikalle.

Kathun piiripäällikkö on siirretty Chang Klangin piiripäälliköksi Nakhon Si Thammaratiin.

Nyt päivitykseen:

Maanantaina (26. kesäkuutath) yöllä Kathun piiritoimiston tiimi teki tilauksia kahdelle aiemmin suositulle yökerholle "Ratree Club" ja "Maha Nakhon Phuket" Kathussa.

Molemmat määräykset on antanut Phuketin varakuvernööri Amnouy Pinsuwan. Tilauksissa todetaan, että "Ratree Club" ja "Maha Nakhon Phuket" on määrätty sulkemaan viisi vuotta. Tilaukseen vaikuttaa 26. kesäkuuta alkaenth, 2023 samaan päivämäärään vuonna 2028 asti.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.