Sedan törmäsi useisiin elintarvikemyyjiin Patongissa

Patong -

Yksi henkilö loukkaantui, kun sedan törmäsi useisiin ruokamyyjiin Patongissa.

Pelastuslaitokset kertoivat Phuket Expressille, että heille ilmoitettiin onnettomuudesta tiistaiaamuna (27. kesäkuuta).th) Phra Metta Roadilla Patongissa. He saapuivat paikalle löytääkseen kaksi vaurioitunutta moottoripyörän sivuvaunun ruokamyyjää. Yksi oli kävelytiellä ja yksi tien varrella.

Vaurioitunut sedan löytyi läheltä. Mieskuljettaja sai useita vammoja ja hänet vietiin Patongin sairaalaan. Pelastuslaitokset eivät tunnistaneet hänen nimeään, ikää tai kansallisuuttaan.

Patongissa tapahtui hiljattain toinen vastaava liikenneonnettomuus.

Kuljettaja loukkaantui tila-autonsa törmättyä sähköpylvääseen ja kauppaan Patongissa. Yhteensä kahdeksan ajoneuvoa vaurioitui törmäyksessä.

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.