Kansainväliset risteilyalukset korostettiin tärkeimmiksi thaimaalaisen matkailun edistäjiksi

LEHDISTÖTIEDOTE:

BANGKOK (NNT) – Thaimaan merenkulun valvontakeskus (TMECC) on raportoinut, että vuoden 2022 lopusta lähtien yhteensä 83 kansainvälistä risteilyalusta, jotka kuljettavat yli 310,000 2 matkustajaa, ovat tuottaneet Thaimaalle yli XNUMX miljardia bahtia matkailuun liittyviä tuloja.

Laivaston komentaja amiraali Choengchai Chomchoengpaet, joka toimii TMECC:n apulaispäällikkönä, paljasti nämä luvut korostaen samalla risteilymatkailun merkittäviä taloudellisia vaikutuksia maahan.

Tallennetut tilastot kattavat ajanjakson lokakuusta 2022 tähän päivään, jolloin TMECC on vastannut turistien turvallisuudesta Andamaanienmerille ja Thaimaanlahdelle saapuvilla risteilyaluksilla. Tämä turvallisuuteen sitoutuminen on yhdenmukainen hallituksen matkailun edistämispolitiikan kanssa, jonka tavoitteena on tarjota vierailijoille turvallinen ja nautinnollinen kokemus.

Amiraali Choengchai teki huomautuksen tarkkaillessaan noin 5,000 1,600 matkustajan ja XNUMX XNUMX miehistön jäsenen suorittamaa lääketieteellistä evakuointiharjoitusta Royal Caribbean Internationalin Spectrum of the Seasilla, Miamissa sijaitsevalla risteilyaluksella. Tämä harjoitus, ensimmäinen laatuaan Thaimaassa, korosti TMECC:n omistautumista valmius- ja turvallisuusprotokolliin.

Thaimaan rannikkoalueiden vilkkaan matkailukauden päättyessä amiraali Choengchai korosti, että lisää harjoituksia seuraa, kun uusi matkailukausi alkaa syyskuussa. Nämä harjoitukset edistävät TMECC:n vastausta Kansainvälisen merenkulkujärjestön (IMO) äskettäiseen tarkastukseen, jossa tunnistettiin parannettavaa.

IMO:n arvioinnissa korostettiin, että tarvitaan erityinen organisaatio, joka valvoisi merietsintöjä ja pelastustoimia suurissa matkustaja-aluksissa tapahtuvien suurkatastrofien sattuessa. Se korosti myös vakiotoimintasuunnitelman ja suunnitelman säännöllisten harjoitusten tarpeellisuutta. Vastauksena TMECC on kehittänyt ensimmäisen etsintä- ja pelastussuunnitelmansa suuria aluksia koskeviin vaaratilanteisiin. Suunnitelma on parhaillaan etsintä- ja pelastustoimikunnan viraston tarkastelun alla.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.